slider-1

Kao što vidite pred Vama je novi časopis sa novim imenom I novom koncepcijom. Časopis je koncipiran tako da u svakom broju ima interesantnih stručnih članaka o mašinama I opremi koja pobuđuje najveću pažnju u tom momentu, a I o važnim sajmovima I prezentacijama.

Novi specijalizovani časopis je nazvan  PRINT & PACK  I nastao je spajanjem dva specijalizovana magazina  koja su prethodno izlazila pod Vama poznatim imenima :

  • POLIGRAFIKA , je bio magazin specijalizovan za sve vrste štampe kao i materijale za štampu
  • PAKOVANJE DANAS, je bio specijalizovani magazin za pakovanje i ambalažu.

POLIGRAFIKA i PAKOVANJE DANAS su izlazili više godina i prethodne brojeve mošete videti u arhivi na ovom sajtu. Upravni odbori oba časopisa su smatrali da ujedinjavanje ova dva magazina ima opravdanja I da će značajno doprineti opštem izgledu I napredku

Redakcija i glavni i odgovorni urednik imaju velika očekivanja  od  fuzije ova dva magazina u pravcu podizanja kvaliteta priloga i opšteg izgleda celog magazina. Činjenica je da su oblasti štampe i pakovanja vrlo bliske I vrlo povezane i da se mnoge firme kako u Srbiji tako i u svetu bave i jednom i drugo oblašću. To nas učvršćuje u uverenju da smo doneli ispravnu odluku. Čitaoci iz oblasti štampe I pakovanja na ovaj način će pod rukom imati tehničke informacije  u jednom broju.

Verujemo da u budućnosti možemo sa Vama ostvariti komunikaciju želeći da čujemo sugestije o tome šta može biti interesantno za čitanje. Isto tako verujemo da ćete dok čitate naš časopis doći na ideju kako da odpočnete sa novim poslom ili kako da unapredite svoje, već postojeće poslovanje.

Sa prethodnim  časopisima smo već šest godina prisutni na tržištu Srbije kao i na tržištima ostalih ex YU država .

Stručni saradnici I novinari zaposleni u novoj redakciji već imaju prethodno stečene kontakte I saradnju sa proizvođačima mašina, opreme, uređaja, materijala Iz Evrope I sveta od kojih dobijaju sveže informacije o novim proizvodima. Redovna poseta evropskim sajmovima I izložbama osvežava  kontakte I učvršćuje ih.  

Full Reviw on best bokkmakers by http://artbetting.net/
Download Premium Templates
Bookmaker No1 in The UK - William Hill by w.artbetting.net
logo

Beograd // Hadjuk Veljkovo Sokače 35

NE PROPUSTITE POSLEDNJE VESTI!
PRATITE NAS.